La Liga: fegyveres rablás áldozata lett az Atlético játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 12:54
null
Kokének nem zavartalan a Real elleni városi derbire való felkészülése (Fotó: AFP)
Fegyveres rablás áldozata lett csütörtök este Jorge Resurreción, ismertebb nevén Koke, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid középpályása.

 

 

Az El Mundo beszámolója szerint a spanyol válogatott középpályás csütörtökön 19 óra körül szeretett volna behajtani a Plaza de Olavide parkolójába, ám amikor lehúzta az ablakot az autóján, hogy elvegye a parkolójegyet, váratlan esemény történt. Egy motoros – aki a lap szerint végig követte Kokét – behajolt az ablakon, pisztolyt szegezett a futballista fejéhez és az óráját követelte.

Koke átadta a mintegy 70 ezer eurót érő karórát a rablónak, aki motorjával azonnal elhajtott a helyszínről. A madridi rendőrség az Atlético Madrid játékosának bejelentése után nyomozást kezdeményezett, a parkoló biztonsági kamerájának felvétele alapján próbálja beazonosítani a rablót.

A tabellán harmadik Atlético Madridra fontos mérkőzés vár szombaton: a La Liga 31. fordulójában a bajnokságot vezető városi rivális Real Madrid vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik