La Liga: Emery előszerződést kötött a Villarreallal – sajtóhír

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 10:08
null
Unai Emery legutóbb az Arsenalnál dolgozott (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint Unai Emery előzetes megállapodást kötött korábban a Villarreallal a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat vezetőedzői posztjának átvételéről.


A Marca és az As beszámolója szerint az előszerződést még a koronavírus-járvány miatt elrendelt leállást megelőzően írták alá, amikor a Villarreal hullámzó teljesítményt nyújtott, és a középmezőnyben állt. Az újraindulás óta azonban a jelenlegi vezetőedző, Javier Calleja irányításával 11 mérkőzéséből hetet megnyert a csapat, és ötödik lett a La Ligában, ami Európa-liga-indulást ér. Emiatt kérdésessé vált, hogy Emery – aki korábban többek között az Almeríánál, a Valenciánál és a Sevillánál tevékenykedett otthon, majd a Paris Saint-Germaint és az Arsenalt vezette – valóban felváltja-e őt a következő idényben.

Calleja az Eibar elleni vasárnapi 4–0-s siker után úgy nyilatkozott, nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de tiszta a lelkiismerete, mert mindent elkövetett azért, hogy csapatából kihozza a legjobbat. Szerinte most a klubnak kell lépnie, neki érvénye szerződése van, amit vagy megerősítenek, vagy felbontanak a vezetők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik