La Liga: bírót kellett cserélni a hétvégi Real–Barcára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.28. 13:48
null
Undiano Mallenco ugrik be a hétvégi el Clásicóra (Fotó: AFP)
Kénytelen volt játékvezetőt cserélni a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) a hétvégi Real Madrid–Barcelona mérkőzésre: az eredetileg a találkozó levezénylésére kijelölt Alejandro Hernández Hernández helyett Alberto Undiano Mallenco fújja a sípot a szombati találkozón.


A szövetség tájékoztatása szerint a cserére sérülés miatt volt szükség, így a rutinos – a La Ligában 2000 óta dirigáló, 2004-től FIFA-bíróként is tevékenykedő – Mallenco vezeti a találkozót.

A 45 éves játékvezető az utóbbi időben többször bíráskodott mindkét csapat mérkőzésein, ám el Clásicót legutóbb 2014 márciusában vezetett, akkor a gránátvörös-kékek 4–3-ra nyertek a fővárosban. A Real Madridnak a Girona elleni, január 24-i kupatalálkozó a legfrissebb emléke róla, míg a Barcelona játékosai legutóbb a február 2-i, Valencia elleni 2–2 alkalmával találkoztak Undiano Mallencóval, akinek ez lehet a nyolcadik, egyben utolsó klasszikusa, hiszen az idény után visszavonul.

RFEF on Twitter

ÚLTIMA HORA | Undiano Mallenco sustituye a Hernández Hernández, que causa baja por lesión, para el @realmadrid - @FCBarcelona_es #ElClásico https://t.co/VAfL5F6KsJ



SPANYOL LA LIGA
26. FORDULÓ

20.45:
Real Madrid–Barcelona (Tv:Spíler2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik