La Liga: a volt újpesti 15 millió euróért szerződhet Barcelonába

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.15. 19:29
null
Bardi sajtóhírek szerint az Espanyolhoz tart (Fotó: AFP)
A ballkani.info arról ír, hogy a macedón válogatott, volt újpesti Enisz Bardi a Levantétól jó eséllyel Barcelonába, a szintén élvonalbeli Espanyol labdarúgócsapatához szerződik a nyáron.

 

A ballkani.info spanyol sajtóértesülésekre hivatkozva számol be arról, hogy a Levante és az Espanyol között már megkezdődtek az egyeztetések Enisz Bardi átigazolásáról. A barcelonai csapat a 24 éves játékossal erősítené meg a középpályáját.

Bardi 2017 nyarán, sajtóhírek szerint – amelyek alapján a Transfermarkt is bevezette az adatbázisába – 1.5 millió euróért és további bónuszokért szerződött Újpestről a Levantéhoz, amelynél azóta 62 spanyol élvonalbeli bajnoki meccsen 12 gólt szerzett (és adott öt gólpasszt is). Becslések szerint 15 millió eurót érhet a játékjoga, várhatóan e körül alakulhat a kivásárlási ára, és nem kizárt, hogy a továbbértékesítésből a magyar klub is részesedik majd.

Bardit jelenleg 2022-ig köti szerződés a Levantéhoz, amely az előző idényben a 15. helyen végzett a 20 csapatos La Ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik