Valencia: Garay és négy másik játékos is elkapta a koronavírust

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.15. 14:22
Ezequiel Garay az első játékos, akiről a La Ligában kiderül, hogy elkapta a koronavírust. Nem sokáig volt egyedül. A bejelentése után nem sokkal klubja, a Valencia is kiadott egy közleményt, mely szerint még négy csapattag tesztje lett pozitív. 

„Mondhatjuk, elég vacakul indul számomra 2020” – írta a februárban keresztszalag-szakadást szenvedő Garay, aki maga jelentette be, hogy elkapta a koronavírust.

A Valencia argentin védője az Instagramon üzent, mint a legtöbb játékos, ő is jelezte, hogy enyhék a tünetei, mindenesetre karanténban marad, és kitartást kíván mindenkinek a következő időszakra. „Mondhatjuk, elég vacakul indul számomra 2020” – írta a februárban keresztszalag-szakadást szenvedő Garay, aki maga jelentette be, hogy elkapta a koronavírust.

A Valencia argentin védője az Instagramon üzent, mint a legtöbb játékos, ő is jelezte, hogy enyhék a tünetei, mindenesetre karanténban marad, és kitartást kíván mindenkinek a következő időszakra.

Azóta a spanyol klub is kiadott egy közleményt, ebben arról írnak, hogy Garay eredménye után minden csapattagot teszteltek, és újabb négy pozitív minta akadt. A futballistákat nem nevesíti a klub. Sajtóhírek szerint Eliaquim Mangala és José Gaya, valamint két stábtag a másik négy fertőzött. Ugyanakkor megnyugtatnak mindenkit, a betegek jól vannak, a tüneteik enyhék – már akin egyáltalán kijött bármilyen tünet eddig. Mindannyian otthonaikban, karanténban vannak.

A Valencia a hét elején az Atalantával játszott a Bajnokok Ligájában, a zárt kapus találkozón az olasz csapat 4–3-ra győzött, összesítésben 8–4-gyel jutott így a legjobb nyolc közé. Egyelőre Bergamóból nem érkezett hír, hogy bármelyik futballista beteg lenne – pedig eredendően pont Lombardia és Észak-Olaszország volt az egyik európai gócpont.

Está claro que el 2020 lo empecé con mala pata. He dado positivo al coronavirus, me encuentro muy bien y ahora solo queda hacer caso a las autoridades sanitarias, de momento estar aislado. #g24

32.9k Likes, 2,300 Comments - Ezequiel Garay (@ezequielgaray24) on Instagram: "Está claro que el 2020 lo empecé con mala pata. He dado positivo al coronavirus, me encuentro muy..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik