Király-kupa: Munir sérülés miatt nem játszhat a Barca ellen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.01.22. 16:40
Izomsérülése miatt kihagyja korábbi csapata, az FC Barcelona elleni spanyol Király-kupa-negyeddöntő mindkét mérkőzését a Sevilla labdarúgója, Munir El Haddadi.

„Izomsérülése miatt hosszú időt hagy ki, legalább egy hónapot” – közölte az andalúziai gárda trénere, Pablo Machín. Hozzátette, Munir kidőlése tovább szűkíti csapata variációs lehetőségeit a legutóbbi négy kiírásban győztes katalánok elleni párharcban, amelynek első meccsét szerdán 21.30-tól rendezik Sevillában, míg a visszavágó egy héttel később lesz Barcelonában.„Izomsérülése miatt hosszú időt hagy ki, legalább egy hónapot” – közölte az andalúziai gárda trénere, Pablo Machín. Hozzátette, Munir kidőlése tovább szűkíti csapata variációs lehetőségeit a legutóbbi négy kiírásban győztes katalánok elleni párharcban, amelynek első meccsét szerdán 21.30-tól rendezik Sevillában, míg a visszavágó egy héttel később lesz Barcelonában.

Emellett vélhetően a Levante, a Celta Vigo és az Eibar elleni bajnokikon sem számíthat a 23 éves, marokkói származású, egyszeres spanyol válogatott támadóra.

A Sevilla január 11-én egymillió euróért szerződtette Munirt a Barcától, amelynek 2014-től volt a játékosa, s amely ezalatt előbb a Valenciának, majd az Alavésnek adta kölcsön.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
KEDD
21.30: Getafe–Valencia
SZERDA
21.30:
Sevilla–Barcelona
CSÜTÖRTÖK
19.30: Espanyol–Real Betis
21.30: Real Madrid–Girona

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik