Király-kupa: Diego Costa betalált, de a Sevilla fordított

Vágólapra másolva!
2018.01.17. 20:55
Az Atlético Madrid nem bírt a Sevillával a Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Valencia hátrányban volt hazai pályán a Deportivo Alavés ellen, de végül fordítani tudott. 

Nem tartalékoltak a csapatok az Atlético Madrid–Sevilla negyeddöntő első felvonásán, a hazaiak például a Diego Costa, Antoine Griezmann párossal rohamoztak. A mérkőzés első félideje nem hozott gólt, nem úgy a második. A 73. percben Diego Costa lépett ki a tizenhatoson belül a bal oldalon, majd tizenegy méterről kilőtte a hosszú alsót.Atlético Madrid–Sevilla negyeddöntő első felvonásán, a hazaiak például a Diego Costa, Antoine Griezmann párossal rohamoztak. A mérkőzés első félideje nem hozott gólt, nem úgy a második. A 73. percben Diego Costa lépett ki a tizenhatoson belül a bal oldalon, majd tizenegy méterről kilőtte a hosszú alsót.

Nem sokáig örülhettek a madridiak, a Sevilla ugyanis hét perccel később egyenlített. Jesús Navas húzta meg a jobb szélen, középre adott, és a megpattanó labda becsapta Miguel Ángel Moya kapust, aki a saját kapujába paskolta azt. Sőt! A 88. percben egy újabb védelmi kihagyást kihasználva fordítottak a vendégek: Joaquín Correa két védő között tört kapura, és a kimozduló Moya mellett egy finom bokamozdulattal juttatta a bal alsóba a labdát. (1–2)

A Sevilla így előnyről várhatja a hat nap múlva esedékes hazai visszavágót.

A Valencia is hátrányba került a Deportivo Alavés ellen hazai pályán, de Rodrigo és Goncalo Guedes góljaival megfordította az összecsapást. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a vendégek a 77. perctől (1–1 volt ekkor) emberhátrányban futballoztak.

KIRÁLY-KUPA
Negyeddöntő, első mérkőzések
Atlético Madrid–Sevilla 1–2
Valencia–Deportivo Alavés 2–1
KÉSŐBB
21.00: Espanyol–FC Barcelona (Tv: Digi Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik