Kép: visszatért! C. Ronaldo is megérkezett a Bernabéuba

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.01. 20:54
Egy nagy visszatérőt is láthatnak a nézők a Santiago Bernabéu Stadionban a vasárnap esti el Clásicón: Cristiano Ronaldo is a lelátón, egy privát boxból szurkol majd a Real Madridnak a Barcelona elleni találkozón.

Elsőként a Marca jelezte, hogy a Juventus sztárjátékosa Madridba utazik a rangadóra – a portugál sztár kilenc évig szolgálta a Real Madridot, így maga is részt vett 30 Barcelona elleni mérkőzésen, amelyeken összesen 18 gólt szerzett. Marca jelezte, hogy a Juventus sztárjátékosa Madridba utazik a rangadóra – a portugál sztár kilenc évig szolgálta a Real Madridot, így maga is részt vett 30 Barcelona elleni mérkőzésen, amelyeken összesen 18 gólt szerzett.

Cristiano Ronaldónak a Juventus–Inter mérkőzés elhalasztása miatt nyílt alkalma a mérkőzés megtekintésére, és most először tért vissza korábbi sikerei színhelyére 2018-as távozása óta.

 

Abdelaziz mrabet on Twitter

Welcome home @Cristiano

MARCA on Twitter

Así ha entrado @Cristiano en el Santiago Bernabéu para ver #ElClásico https://t.co/rW7rz03xp2




SPANYOL LA LIGA
26. FORDULÓ
21.00: Real Madrid–FC Barcelona (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 21 óra. Vezeti: Mateu Lahoz
REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – F. Valverde, Casemiro, Kroos – Vinícius Júnior, Benzema, Isco. Vezetőedző: Zinédine Zidane
BARCELONA: Ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Umtiti, J. Alba – Arthur, Busquets, De Jong – Messi, Griezmann, Vidal. Vezetőedző: Quique Setién

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik