Kép: nem bocsátottak meg az Atlético-drukkerek Griezmann-nak

Vágólapra másolva!
2019.08.19. 09:05
Nem meglepő, hogy Antoine Griezmann Barcához igazolása nagy port kavart az Atlético Madrid szurkolói között. A francia támadó 2018 nyarán már majdnem aláírt a katalánokhoz, ám nagy dérrel-dúrral beharangozott filmjében bejelentette, hogy marad, és szerződést is hosszabbított. Egy év telt el, s Griezmann már a katalánok játékosa, a rajongók pedig nem felejtenek…

Az Atlético Getafe elleni meccsét(1–0-s siker) megelőzően a Wanda Metropolitano Stadion előtt többen is odamentek a Paseo de las Leyendason (vagyis a Legendák Sétányán) az Atléti nagyjainak állított plakettekhez, Griezmann kis táblája is itt található. Az átigazolás miatt csalódott szurkolók láthatóan mindent megtettek, hogy kifejezzék nemtetszésüket.(1–0-s siker) megelőzően a Wanda Metropolitano Stadion előtt többen is odamentek a Paseo de las Leyendason (vagyis a Legendák Sétányán) az Atléti nagyjainak állított plakettekhez, Griezmann kis táblája is itt található. Az átigazolás miatt csalódott szurkolók láthatóan mindent megtettek, hogy kifejezzék nemtetszésüket.

BarçaTimes on Twitter

[MD] | They threw garbage on Griezmann's plate. First match, and it seems that Atlético's fans have not forgotten the departure of Griezmann. The player's plate on the Paseo de las Leyendas has been found again full of stickers, scratches, spits, pipe shells and beers.




Login on Twitter

Welcome back to Twitter. Sign in now to check your notifications, join the conversation and catch up on Tweets from the people you follow.


A francia támadó 2014-től 2019-ig játszott az Atléticóban, 257 tétmeccsen 133 gólt és 50 gólpasszt tett a közösbe.

Nem Griezmann az egyetlen, akire haragszanak az Atlético-szurkolók: a ma már a Real Madridban védő kapus,Thibaut Courtois táblája is hasonló elbánásban részesült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik