Kép: feltörték az oldalt, „bejelentették” Messi érkezését

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.29. 15:21
null
A brazil klub bejelentette Messi érkezését – aztán kiderült, mi történt valójában (Fotó: AFP)
Mióta kiderült, hogy Lionel Messi távozni szeretne Barcelonából, az egész sportvilág tűkön ülve figyeli a fejleményeket. Ezek után képzelhetjük, mekkora felhördülést okoz az, ha egy klub bejelenti: megszerezte az argentin zseni játékjogát. 

A brazil másodosztályú Cruzeiro éppen ezzel a hírrel jelentkezett pénteken hivatalos honlapján, ezzel jókora meglepetést okozva a szurkolóknak – írja a Goal.

„Messi a Cruzeiro új igazolása. Az argentin ingyen érkezik a klubhoz, ahol négyéves szerződést ír alá, ez egy évvel meghosszabbítható.”

A honlapra még egy „Messi-nyilatkozat” is felkerült, azonban nem sokkal a valóságosnak tűnő bejelentés után kiderült: feltörték a négyszeres élvonalbeli bajnok weboldalát.

„A Cruzeiro Esporte Clube megerősíti, hogy péntek délután rövid időre behatoltak a hivatalos oldala hírközlési rendszerébe. A támadást gyorsan sikerült elhárítani, és a biztonsági rendszer törölte a bejegyzést. A klub megerősíti, hogy semmilyen adatot vagy információt nem szivárogtatott ki, a támadás forrását vizsgálja” – írta a klub utóbb közleményben.

Mint ismert, a Barcelona csapatkapitánya a sorozatos kudarcokat megelégelve bejelentette távozási szándékát. Azóta rengeteg csapattal szóba hozták a 33 éves támadót, a legesélyesebb kérőnek a Paris Saint-Germain, az Inter és a Manchester City tűnik.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik