Kép: a Barcelona egy fotó miatt kért bocsánatot

Vágólapra másolva!
2017.12.04. 09:08
null
Arthur hamarosan a Barcelona játékosa lesz? (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona elnézést kért a Gremiótól – értesült a Globo Esporte. Egy kiszivárgott kép okozta a kellemetlenséget.

Roberto Fernández, a katalán sztárcsapat sportigazgatója a múlt héten Dél-Amerikában volt, hogy személyesen is megnézze Arthurt, a Gremio 21 éves sztárját.

A középpályást az egyik legtehetségesebb brazilként tartják számon, nemrég győzelemre vezette a Gremiót a Libertadores-kupában. Számos Európa klub kívánságlistáján szerepel, az utóbbi időben az Intert, az Atlético Madridot és a Barcelonát emlegették leginkább.

Fernández találkozott Arthurral, aki egy Barcelona-mezt is kapott ajándékba, amit fel is vett, majd annak rendje és módja szerint közös fotó is készült. Igen ám, csakhogy a kép fel is került az internetre, amivel előzetesen nem számoltak.

Azonnal elindultak a találgatások a Barcánál és a brazil csapat háza táján is. Egyes hírek szerint a gránátvörös-kékek ajánlatot tettek a futballistáért.

A Globo Esporte arról ír, hogy a La Liga listavezetője elnézést kért a kellemetlenségért a brazil csapattól. Állítólag azonban valóban érkezett ajánlat, méghozzá 50 millió eurós.

A Gremio egyelőre cáfol, arról adtak tájékoztatást, hogy Arthurért még nem érkezett hivatalos ajánlat. Mindenesetre meg lennénk lepődve, ha hamarosan nem igazolna Európába...


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik