Frankfurt: „Nagyon valószínű, hogy Jovics a Realba igazol”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.24. 17:22
null
A sportigazgató szerint Luka Jovics hamarosan búcsút inthet Frankfurtnak (Fotó: AFP)
Amint arról beszámoltunk, az Eintracht Frankfurt múlt héten véglegesítette Luka Jovics szerződését, másfél év kölcsönjáték után 7 millió euró ellenében kivásárolva a Benficától. A német klub sportigazgatója, Fredi Bobic ugyanakkor elismerte, kisebb csoda lenne, ha a következő idényben is náluk futballozna a szerb csatár.

„Nagyon is valós lehetőség, hogy Luka a Real Madridba igazoljon – nyilatkozta Bobic a ZDF-nek. – Remélem és nagyon szeretném, hogy velünk maradjon Frankfurtban, de az egyértelmű, ha egy akkora klub, mint a Real meg akarja őt szerezni, nincs esélyünk a megtartására."

Luka Jovics a jelenlegi idényben 42 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett, emellett hét gólpasszt is adott az Európa-liga-elődöntőre készülő, a német Bundesligában 4. helyen álló – így jelen állás szerint a következő évadban Bajnokok Ligája-induló – Frankfurtban

A szerb támadóért mindössze 7 millió eurót kellett fizetnie az Eintrachtnak, lapértesülések szerint a Real ennek tízszeresét, 70 milliót sem sajnálna azért, hogy nyáron leigazolja Jovicsot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik