FFT: ügynöke szerint Bale nem hagyja el a Real Madridot

Vágólapra másolva!
2020.01.09. 19:51
Gareth Bale ügynöke szerint a walesi klasszis a januári átigazolási időszakban biztosan nem hagyja el a királyi gárdát, és az is valószerűtlen, hogy a nyáron távozik a klubtól.

Jonathan Barnett az ügyfele jövőjét firtató kérdésekre válaszolt egy interjúban, ahol nagy határozottsággal kijelentette, hogy a walesi klasszis nem hagyja el a Madridot. Sem most, a téli átigazolási időszakban, sem a nyáron.

Az ügynök az ESPN-nek elmondta, hogy „Bale nem megy sehová”, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban szinte folyamatosan a levegőben lógott a távozása. A madridiak játékosa az előző nyáron már csak egy lépésre volt attól, hogy Kínába igazoljon, az utolsó pillanatban azonban meghiúsult a transzfer. Ezt követően a Manchester Uniteddel és a Tottenhammel is szóba hozták a támadót.

Korábban maga Barnett is elismerte, hogy Bale „nincs elragadtatva a Realtól”, hozzátéve ugyanakkor, hogy „szerződése van, és ameddig a Real Madrid játékosa lesz, száz százalékon fog teljesíteni.” Ennek ellenére Bale tavaly szeptember óta nem szerzett gólt a Real Madridban, amikor is a Villarreal elleni 2–2-re végződött találkozón kétszer is eredményes volt.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik