FFT: Senkitől sem kaptam ajánlatot – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.07. 19:45
A Real Madrid vezetőedzője kitart amellett, hogy a mendemondákkal ellentétben sem a francia válogatott, sem pedig korábbi csapata, a Juventus nem kereste meg ajánlattal.

Mint ismert, Zinédine Zidane korábban öt évet is eltöltött Torinóban, ahol egyebek között bajnoki címet nyert. Az elmúlt hónapokban már többször is felvetődött, hogy a francia szakember adott esetben visszatérhet Olaszországba, legutóbb most, amikor sokan Maurizio Sarri tökéletes utódját vélték felfedezni benne.

De az is szóba került, hogy Didier Deschamps esetleges távozása után Zidane a francia válogatott irányítását veheti át. A 47 éves szakember azonban szombaton sajtótájékoztatón cáfolta meg a pletykákat, és tett úgymond hőségesküt a Real Madridnak – igaz, nem annyira egyértelmű módon, mint arra számítani lehetett.

Zidane ugyanis azt is kiemelte, hogy bár három Bajnokok Ligáját és egy bajnoki címet is nyert a madridiak mestereként, igazán hosszú távon nem garantálhatja a folytatást a Bernabéuban.

„Soha nem lehetünk biztosak abban, hogy folytatjuk, legyen szó bármilyen szerepkörről is a labdarúgásban. Persze úgy érzem, hogy a klub támogat engem, és mindannyian ugyanazokért a célokért, egy irányba dolgozunk. De mindnyájan tudjuk azt is, hogy hogyan működnek itt a dolgok; csak az eredmények számítanak nap mint nap” – fogalmazott Zidane a Betis elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik