FFT: miért árnyéka a Real Madrid korábbi önmagának?

2018.12.02. 14:45
null
A Real Madrid árnyéka korábbi önmagának (Fotó: AFP)
Az előző szezonban a Real Madrid sorozatban harmadik Bajnokok Ligája-győzelmét szerezte, de ez a siker a legkevésbé sem látszik a mostani csapaton. Persze, biztos az is számít, hogy Cristiano Ronaldo elhagyta a klubot, de ennél többről van szó. A FourFourTwo munkatársa megvizsgálta, mik az eddigi eredménytelenség okai.

 

Ha a regnáló Bajnokok Ligája-győztes gárda egy harmincezres baszk kisváros csapatának otthonában lép pályára, a szurkolók biztos győzelmet várnak. Ehhez képest a Real Madrid nem hogy nem bírt az Eibarral múlt szombaton, hanem 3–0-ra kikapott, és rosszabb is lehetett volna. Sőt, a Real a La Ligában eddig több gólt kapott idegenben (16), mint bármelyik másik gárda, kivéve a sereghajtó Huelvát.

Mikor október végén Julen Lopeteguit Santiago Solari váltotta a kispadon, egy rövid fellendülés ugyan mutatkozott a csapat teljesítményében, de az Eibar elleni sima zakó megmutatta, hogy még mindig nagy gondok vannak a csapatnál. A FourFourTwo felsorol öt tényezőt, ami nagy szerepet játszik a mostani sikertelenségben.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek