FFT: hat játékos, akire szüksége van a Real Madridnak

Vágólapra másolva!
2019.05.18. 15:57
Zinédine Zidane jelentős összegből erősítheti meg a Real Madridot a mostani zavaros idény után. De kik azok a játékosok, akik biztosíthatják a megújulást a Santiago Bernabéuban, és visszavezethetik a Fehér Balettet a legszűkebb európai elitbe? A FourFourTwo.com segítségével erre a kérdésre keressük a választ.

Néhány név az FFT hatos listájáról:

Mauro Icardi (Internazionale)

A madridiak hetek óta erőteljesen ostromolják Luka Jovicsot, azonban nem biztos, hogy a szerb támadó leigazolása a legjobb lehetőség. Az Eintracht Frankfurt légiósa még tapasztalatlan, és komoly kétségek merülnek fel, hogy a legmagasabb szinten is képes folyamatosan szállítani a gólokat. Erre viszont Icardi mindenképpen biztosíték. Az argentin az Interben igazi szupersztárrá nőtte ki magát, a San Siróban azonban megvannak számlálva a napjai, ráadásul új lehetőségre is vágyik. Icardi a büntetőterületen belül kegyetlenül hatékony játékos, és nagy nyomás alatt is képes remek teljesítményt nyújtani. Amennyiben megfelelő kiszolgálást kap a csapattársaitól, a La Ligában is megállíthatatlan lehet.

Christian Eriksen (Tottenham)

A Tottenham sztárja állítólag személyesen már megállapodott szerződésének részleteiről a Real Madriddal, amelynek valóban hatalmas szüksége lenne a dán középpályásra. Luka Modric pályafutása a végéhez közeledik, ezért Zidane-nak haladéktalanul kell egy olyan játékos, aki képes összefogni és kézben tartani a dolgokat a középpályán. Eriksen ugyanolyan szorgalmas játékos, mint a horvát, azonban sokkal több gólpasszt ad és a kapu előtt is hatékonyabb, emellett pedig a szabadrúgásokat is jobban lövi. Most 27 éves, vagyis megvan a kellő rutinja ahhoz, hogy beilleszkedjen a Zidane által elképzelt rendszerbe.

Eden Hazard (Chelsea)

Teljesen nyilvánvaló, igaz? A Chelsea karmestere ezen a nyáron hét év után elhagyja Londont, mégpedig azért, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát. Hazard-ban megvan a lehetőség, hogy Cristiano Ronaldo örököse legyen a Real Madridban, ezért biztosan hatalmas teher fog majd a vállaira nehezedni új csapatában. Vajon készen áll a feladatra? Ezt majd az idő eldönti, az azonban biztos, hogy Zidane-nak szüksége van a zsenialitására. Tökéletes kapcsolat lehet.

A teljes listát elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik