Chelsea: újabb spanyol támadó került a „kékek” látókörébe

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 18:09
Szigetországi sajtóértesülések szerint, ha David Villa szerződtetése meghiúsulna, a Sevilla támadójával, Álvaro Negredóval erősítené meg támadósorát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a „kékek" 15 millió eurót sem sajnálnának a Barcelonánál kevés játéklehetőséghez jutó David Villáért, ám ha a katalánok nem kívánnak megválni a 31 esztendős játékostól, akkor sem hagyna fel azon szándékával a londoni csapat, hogy Spanyolországból igazoljon támadót. A Chelsea legújabb kiszemeltje ugyanis a Sevilla támadója, Álvaro Negredo.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a „kékek" 15 millió eurót sem sajnálnának a Barcelonánál kevés játéklehetőséghez jutó David Villáért, ám ha a katalánok nem kívánnak megválni a 31 esztendős játékostól, akkor sem hagyna fel azon szándékával a londoni csapat, hogy Spanyolországból igazoljon támadót. A Chelsea legújabb kiszemeltje ugyanis a Sevilla támadója, Álvaro Negredo.

Sajtóhírek szerint az anyagi gondokkal küszködő andalúzok 18 millió euróért hajlandóak lennének megválni a 27 esztendős csatártól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik