Chelsea: A szívem Madridé, vissza fogok térni! – Courtois

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.07. 09:12
Thibaut Courtois, a Chelsea labdarúgócsapatának kapusa 2017 decemberében már elismerte, családja miatt sokszor jár a fejében, hogy visszatérjen Madridba, de egyelőre kivár. Most azonban úgy tűnik, még komolyabban gondolja a visszatérést a belga…

„Csak egy kis időt kérek, hogy alaposan átgondolhassam a helyzetet. A magánéletem nyilván befolyásol, de összességében remekül érzem magam a Chelsea-nél” – mondta néhány hónappal ezelőtt Courtois.„Csak egy kis időt kérek, hogy alaposan átgondolhassam a helyzetet. A magánéletem nyilván befolyásol, de összességében remekül érzem magam a Chelsea-nél” – mondta néhány hónappal ezelőtt Courtois.

A belga távozása miatt nagyon aggódnak a drukkerek, ugyanis kapusuk még mindig nem hosszabbította meg 2019-ben lejáró szerződését.

Courtois elismerte, egy nap biztosan visszatér Madridba (Fotó: AFP)
Courtois elismerte, egy nap biztosan visszatér Madridba (Fotó: AFP)

„Megegyeztünk a klub vezetőségével, februárban újra asztalhoz ülünk. Ha minden jól megy, hosszabbítok, de el kell ismernem, a szívem Madridé…” – mondta az As-nek Courtois.

„A gyermekeim Madridban élnek, a feleségem Madridban él. Azt hiszem, meg lehet érteni, hogy miért kötődöm ennyire oda. Ha a Real Madrid vagy az Atlético Madrid keresne, igen, a családi helyzetem befolyásolná a döntésemet. De eddig még nem kerestek. Egy biztos, egy nap visszatérek Madridba!” – tette hozzá a belga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik