Chelsea: a Real Madrid üzenetet küldött Courtois-nak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.21. 12:05
null
Thibaut Courtois sikeres három idényt húzott le az Atléticóban, nem csoda, hogy a szívéhez nőtt Spanyolország (Fotó: AFP)
Thibaut Courtois, a Chelsea belga válogatott labdarúgója úgy készül, hogy egy nap majd visszatér a spanyol élvonalba.

 

„Félig spanyolnak érzem magam. Nagyon rosszul viseltem, amikor eljött a búcsú ideje. Nehéz időszak volt, sírtam is. Az Atlético mindörökre az én családom marad, mindig szeretettel gondolok majd rá” – mondta a kapus. Courtois a Chelsea kölcsönjátékosaként három szezont húzott le a madridiaknál – nyert bajnokságot, Király-kupát, El-t, európai Szuperkupát, volt BL-döntős –, mielőtt visszahívták volna. Londonban Petr Cechet szorította ki a kapuból, és 2014-től első számú kapusnak számít.

A belga a spanyol Marcának adott nyilatkozatában elárulta: feltett szándéka, hogy egy napon majd visszatér a La Ligába. A Chelsea-nél még két évig él a szerződése, így a visszatérés egyelőre nem aktuális.

A 24 éves Courtois-t a legutóbbi átigazolási időszakokban hírbe hozták a Real Madriddal, ahol Iker Casillas hosszú távú pótlását akarták megoldani. A lehetőséget végre megkapó Keylor Navas helye egyelőre biztosnak tűnik, de sokatmondó, hogy a Real nem feledkezett meg a belga kapusról sem.

„Amikor tavaly ősszel három hónapig térdsérüléssel bajlódtam, üzenetet kaptam a Real Madridtól, és mielőbbi jobbulást kívántak. Ez nagyon szép gesztus volt tőlük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik