Chelsea: a madridiak elnöke tárt karokkal várja Fernando Torrest

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.23. 15:36
Enrique Cerezo, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának elnöke elmondta, örülne, ha Fernando Torres újra a „matracosoknál” futballozna.

A szebb napokat is megélt csatár nem találja a helyét. Fernando Torres jelenleg az AC Milanban szerepel kölcsönben, ám rossz teljesítménye miatt sajtóhírek szerint a milánóiak már a télen visszaengednék a Chelsea-hez a támadót, akivel azonban José Mourinho sem számol. sajtóhírek szerint a milánóiak már a télen visszaengednék a Chelsea-hez a támadót, akivel azonban José Mourinho sem számol.

Megindult hát a találgatás a nemzetközi sajtóban, a kérdés: ki „menti ki” a kegyvesztett Torrest? A befutó, úgy tűnik, az Atlético Madrid lehet.

„Nem akarok félreértéseket, egyelőre nincs konkrétum az ügyben, de azt már most elmondhatom, hogy boldog lennék, ha Fernando visszatérne. Tárt karokkal várjuk Madridban!" – mondta Enrique Cerezo, az Atlético elnöke.

Torres a 2014–2015-ös szezonban tíz bajnokin lépett pályára a Serie A-ban, ezalatt egy gólt szerzett. A spanyol piaci értéke a transfermarkt.de szerint hétmillió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik