Casillas: Nincs semmi bajom Cristianóval!

Vágólapra másolva!
2010.12.18. 08:12
null
Így viselkednek a haragban lévő emberek? (Fotó: Action Images)
Bár egyes hírek szerint Iker Casillas és Cristiano Ronaldo között fagyos a kapcsolat, előbbi szerint erről szó sincs. A kapus kijelentette: a Real Madrid öltözőjében nincs klikkesedés, ő is nagyon jól kijön a portugál klasszissal.

Iker Casillas barátnője, az újságíróként dolgozó Sara Carbonera még szeptemberben találta azt mondani, hogy Cristiano Ronaldo mindig is önző volt, aki csak saját magával törődik a pályán.

Casillas persze megpróbálta kimagyarázni a dolgot, ám egyes hírek szerint Ronaldót ez nem enyhítette meg, és szinte szóba sem áll a kapussal, aki viszont tagadja, hogy haragban állna csapattársával.

„Egyesek megpróbálnak ellentéteket szítani és bomlasztani a csapatunkon belüli légkört – nyilatkozta Casillas a Real Madrid hivatalos honlapjának. – Csakhogy ezekből a hírekből semmi sem igaz, sőt! Cristiano és én nagyon jól kijövünk egymással.

Máshonnan jöttünk, de ettől még nincs közöttünk nagy távolság. Éppen az ellenkezője igaz. Nálunk nincs klikkesedés, remek a hangulat, fiatal a csapatunk, és jóban vagyunk egymással. Nem szabad az ilyen hülyeségekkel foglalkoznunk."

A világ- és Európa-bajnok kapus szót ejtett a BL-sorsolásról is: „A Lyon komoly ellenfél, akit tisztelnünk kell, főleg azok után, hogy tavaly mindenki azt hitte, mi jutunk a negyeddöntőbe, de nem ez történt.Már várjuk a Lyon elleni párharcot, mivel tavaly búcsúztattak minket, de nincs bennünk olyan bosszúvágy, mintha élet-halál kérdésről lenne szó. Nem szabad lebecsülnünk őket, még akkor sem, ha idén gyengébb csapatnak tűnnek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik