C. Ronaldo: Nem beszélek többet a hosszabbításról!

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 20:22
null
Cristiano Ronaldo átlépne a számára terhes témán (Fotó: Action Images)
Cristiano Ronaldo nem hajlandó arról beszélni, hogy meghosszabbítja-e a Real Madriddal kötött szerződését, amely 2015-ig szól. A spanyol csapat portugál klasszisa a lehető legjobb játékkal szeretné meghálálni a spanyol klub szurkolóinak szeretetét.

Cristiano Ronaldo esetleges távozásáról azóta pletykálnak, hogy szeptemberben egy interjúban megjegyezte: szakmai okok miatt nem érzi jól magát a Real Madridnál. A dúsgazdag Paris Saint-Germaint emlegetik legtöbbször leendő klubjaként, a legutóbbi hírek pedig arról szóltak Spanyolországban, hogy vonakodik meghosszabbítani a 2015-ben lejáró szerződését.

A portugál kiválóság az As által készített interjúban kijelentette, hogy távolabbi jövőjéről nem hajlandó nyilatkozni, csakis a Real Madridban rá váró feladatok érdeklik.

„Jól érzem magam, és biztos vagyok benne, hogy a mostani év jobb lesz, mint az előző volt. Boldog vagyok, készen állok rá, hogy a legjobbamat nyújtsam, ahogy mindig, és hogy jobb legyek, mint tavaly – mondta Cristiano Ronaldo, aki a következőt válaszolta a kontraktusát firtató kérdésre: – Erről a témáról már volt szó. Nem beszélek többet a szerződésem meghosszabbításáról, nem ez a lényeges! Az számít csak, hogy megnyerjük a következő meccseinket. Harcban állunk a bajnokságban, a Király-kupában és a Bajnokok Ligájában, fontos, hogy összetartsunk.”

Amióta Ronaldo a Manchester Unitedből a madridiakhoz szerződött, elképesztő mennyiségben termeli a gólokat, a szurkolókkal ennek ellenére nem mindig volt tökéletes a viszonya. Mára azonban ez megváltozott.

„Most már sokkal jobban kijövök a híveinkkel, nemcsak a Bernabéuban, ahol mindig is jól éreztem magam, hanem azon kívül is – folytatta Ronaldo. – Nagyon sok szeretetet kaptam tőlük. Ezt meg akarom hálálni a legjobb módon, azaz jó játékkal, valamint minden erőmmel azon leszek, hogy a Real Madridot a csúcsra segítsem.”

A fővárosi együttes vasárnap a Real Sociedadot fogadja a Primera División első 2013-as fordulójában, majd még öt bajnoki és legalább egy Király-kupa-mérkőzés vár rá a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásáig. Ronaldo elmondása szerint barátok közé tér majd vissza.

„Továbbra is szeretettel és barátsággal gondolok rájuk, ez a csapat sokban segítette a karrierem előmozdítását – beszélt a Manchester Unitedről a szélső. – A szurkolók jól ismernek, és sok barátom van ott, akik továbbra is közel állnak a szívemhez. Most már azonban a Real Madrid színeiért küzdök. Van bennem egy kis rossz érzés, de gólt akarok szerezni ellenük és továbbjutni, amivel minden jobbá válna.”

A „blancók” február 13-án fogadják a Manchester Unitedet, az angliai visszavágót pedig március 5-én játsszák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik