Boca: a felnőttcsapatba sem fért még be, de a Barca elvinné

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.01. 12:44
null
Santiago Ramos Mingo lehet a Barcelona következő nagy felfedezettje? (Fotó: Twitter)
Argentínából igazolhat tehetséges védőt a Barcelona, legalábbis erről ír a Football Espana a helyi TyC Sports tévécsatorna információira hivatkozva. A 18. életévét novemberben betöltő Santiago Ramos Mingo eddig a Boca Juniors felnőttcsapatában nem jutott szóhoz, de így is felkeltette a katalánok érdeklődését.


Ramos Mingo
a tehetsége mellett még egy előnyös tulajdonsággal bír barcelonai szempontból: még nincs profi szerződése a Bocával, vagyis kifejezetten olcsón meg tudnák szerezni. Erre egyébként november 21-e után lesz lehetőségük, a futballista ugyanis ekkor lesz 18 éves. A védő a Barcelona korábbi játékosának, az utánpótlásközpont jelenlegi vezetőjének, José María Bakerónak szúrt szemet.

A TyC Sports úgy tudja, Ramos Mingo családját már korábban megkeresték Barcelonából, de az érdeklődés még nem kapott hivatalos formát, sem a játékos, sem a Boca nem kapott szerződéstervezetet a katalánoktól.

A 17 éves labdarúgó a felkészülési időszakban a Boca első keretével készült, felkészülési mérkőzésen lehetőséghez is jutott, de bajnokin és kupamérkőzésen még nem mutatkozott be a Buenos Aires-ieknél. A tétmérkőzésen való debütáláshoz a Libertadores-kupában állt a legközelebb, az Athletico Paranaense elleni nyolcaddöntős mérkőzést a kispadról nézte végig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik