Barcelona: Xavi a katalánoktól szeretne visszavonulni

Vágólapra másolva!
2012.10.17. 12:58
Xavi, a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Barcelona, valamint a spanyol labdarúgó-válogatott középpályása az El Mundo Deportivónak adott nyilatkozatában elmondta, a katalánoknál szeretné befejezni sikerekben gazdag pályafutását.

Xavi jelenlegi szerződése 2014-ig érvényes a Barcelonánál, amelyet mindkét fél szeretne meghosszabbítani, így aligha adódhat probléma a tárgyalások során.

„Boldog vagyok, még évekig szeretnék itt maradni. A klub már kapcsolatba lépett velem, és még soha nem volt probléma az egyeztetések során – nyilatkozta a 32 esztendős középpályás. – Nyugodt vagyok, mert elégedettek velem, én pedig jól érzem magam. Nagy Barcelona-szurkoló vagyok, ebből a klubból szeretnék visszavonulni."

Xavi csapattársáról, Lionel Messiről elmondta, ha éppen nem lő gólt, akkor gólpasszokkal segíti a társakat és a csapatot. A világ- és Európa-bajnok labdarúgó az Aranylabdáért zajló versenyfutásra is kitért.

„Ha a legjobbnak ítélik oda, akkor Messi kapja, bár sajnálom Iniestát és Casillast" – vélekedett az erőviszonyokról Xavi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik