Barcelona: Vissza kell vonultatni a 10-es mezt! – Ronaldinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.04. 18:18
Ronaldinho, a pályafutása során legtöbbet a Barcelonában futballozó brazil zseni szerint a katalánoknak kötelességük lenne visszavonultatni a tízes mezszámot abban a pillanatban, amikor Lionel Messi bejelenti a visszavonulását.

A tízes trikót a 2008–2009-es szezon óta viseli Lionel Messi, előtte olyan legendák hordták, mint Ronaldinho, Juan Román Riquelme, Rivaldo vagy épp Romário.

A brazil cselkirály szerint azonban Messi kiérdemelte, hogy ő legyen az utolsó, aki ezzel a számmal játszik a gránátvörös-kékeknél.

Ronaldinho szerint senki sem lehet érdemes Messi után a tízes mezszámra (Fotó: AFP)
Ronaldinho szerint senki sem lehet érdemes Messi után a tízes mezszámra (Fotó: AFP)

„Remélem, nem mostanában lesz, de ha egy nap visszavonul Messi, a Barcelonának vissza kellene vonultatnia a mezszámát, hogy soha ne viselhesse utána már senki!” – mondta a The Sunnak Ronaldinho, aki azonban nem állítja, hogy az argentin a labdarúgó-történelem legjobbja.

„Nagyon nehéz megmondani, ki a legjobb azok közül, akik valaha futballoztak. Ott van Pelé, Maradona, Zidane vagy épp a brazil Ronaldo. Nem tudom. Egy biztos, azt kijelenthetjük, hogy Messi a futballtörténelem legjobbjai közt van” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik