Barcelona: újabb sztárja elvesztése miatt aggódik a klub

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2017.12.29. 17:59
null
Samuel Umtiti jelenleg potom 60 millió euróért megszerezhető (Fotó: AFP)
A Barcelona labdarúgócsapatának vezetői újratárgyalnák Samuel Umtiti szerződésének részleteit, mivel attól tartanak, hogy valamelyik manchesteri topcsapat könnyedén kifizeti a francia védő hatvanmillió eurós kivásárlási árát.

 

 

Miként arról beszámoltunk, a Liverpool hetvenötmillió fontért szerződtette Virgil van Dijket a Southamptontól, ezzel a huszonhat éves holland futballista lett minden idők legdrágább védője. Néhány éve elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy belső védőért ennyit fizessenek, és a katalán Sport információja szerint éppen ez aggasztja a Barcelonát.

A gránátvörös-kékek attól tartanak, hogy valamelyik tehetős angol topklub lecsap Samuel Umtitire, és nevetve kifizeti a francia játékos szerződésében szereplő hatvanmillió eurós kivásárlási árat. A klub ezért szeretné újratárgyalni a megállapodás részleteit, és jó lesz, ha minél hamarabb lép, a brit Daily Mail cikke szerint ugyanis a Manchester United és a Manchester City is fontolgatja, hogy szerződteti a meglepően olcsón megszerezhető, huszonnégy éves futballistát.

A jelenleg izomsérüléssel bajlódó, de amúgy alapembernek számító Umtitit 2016 nyarán huszonötmillió euróért szerződtette a Barcelona a Lyontól, és a Transfermarkt szerint 2021 nyaráig szól a szerződése, vagyis a klub nem meglepő módon hosszú távra tervez vele.

Ugyancsak a katalán Sport számolt be arról, hogy véglegessé vált az el Clásico visszavágójának időpontja, a lap információja szerint május 6-án, vasárnap 20.45-kor rendezik a Barcelona–Real Madrid összecsapást – ki tudja, talán az lesz Umtiti utolsó Clásicója?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik