Barcelona: újabb játékos érkezhet az Ajaxtól – sajtóhír

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.19. 16:00
null
Tagliafico kulcsszereplője volt a tavaly a Real Madridot is búcsúztató Ajaxnak (Fotó: AFP)
Angol lapértesülés szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona az Ajax védőjével, Nicolás Tagliaficóval erősítene.

 

A 27 éves argentin balhátvéd 2018 januárjában érkezett az Independientétől a holland klubhoz, amelyben azóta bajnok és kupagyőztes lett, egy évvel ezelőtt pedig BL-elődöntőig jutott – nagyban neki is köszönhetően. Az amszterdamiaknál eddig 99 tétmérkőzésen lépett pályára, és védő létére 27 kanadai pontja (12 gól, 15 gólpassz) van, ebben az idényben 5+7 a mutatója.

A katalánok egy éve szerződtették Júnior Firpót a Betistől, de ő egyelőre nem találta meg a számítását, és több helyen is a távozásával számolnak. Helyére érkezhet az Ajax fiataljainak masszív lökést adó Tagliafico – akinek az értékét a transfermarkt.de 28 millió euróra taksálja.

Nem ez lenne az első transzfer a két klub között, tavaly Frenkie de Jong 75 millió euróért érkezett a katalánokhoz, de korábban Jasper Cillessen (13 millió), Jari Litmanen (4 millió), Frank és Ronald de Boer (7.5-7.5 millió), Johan Neeskens ésJohanCruyff is Amszterdamból érkezett a gránátvörös-kékekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik