Barcelona: „Tudtam, hogy milliomos leszek, nem gondolkodtam”

Vágólapra másolva!
2020.05.18. 20:05
null
Alex Song a Barcelona mezében 2012-ben, kevéssel a klubváltás után (Fotó: AFP)
Egy Instagram-beszélgetésben tűnt fel Alex Song, az Arsenal és a Barcelona korábbi futballistája. A kameruni játékos honfitársával, a Toronto Raptors NBA-bajnok kosárlabdázójával, Pascal Siakammal beszélgetett, és nem titkolta el véleményét akkor sem, amikor a pénz került szóba.

 

Song először 2005-ben, kölcsönjátékosként került az Arsenalhoz, egy évvel később az „ágyúsok” meg is vásárolták. 2012-ben a londoniak továbbadták őt a Barcelonának, ahol négy év alatt mindössze 65 mérkőzés jutott neki – igaz, kétszer is kölcsönadták a West Ham Unitednek. A katalánoknál egy bajnoki címet és egy spanyol Szuperkupa-győzelmet zsebelt be.

„Az Arsenalnál töltött teljes időszakom alatt százezer fontot sem tudtam megtakarítani, miközben mindenki azt hitte, millióim vannak. Amikor találkoztam a Barcelona sportigazgatójával, elárulta, hogy valószínűleg nem kapok sok játéklehetőséget. De lesz.rtam. Tudtam, hogy milliomos leszek. Amikor a klub szerződést ajánlott, és megláttam, mennyit kereshetek, nem kellett kétszer átgondolnom a döntést. Úgy gondoltam, a feleségem és a gyerekeim kényelemben élhetnek akkor is, ha a pályafutásom véget ér.”

A játékos nemrég azzal került a figyelem középpontjába, hogy a svájci Sion előzetes értesítés nélkül felbontotta a szerződését nyolc további játékoséval együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik