Semedo már biztosan távozik (Fotó: AFP)


Semedo a Wolvesba tart: a legfrissebb hírek szerint az angol klub 35 millió eurót fizet majd a katalánoknak a portugál játékosért. Semedót 2017 nyarán pontosan ekkora összegért vásárolta meg a Barcelona a Benficától. Három idény alatt 124 tétmeccsen lépett pályára, és két spanyol bajnoki címet, egy Király-kupát, illetve két spanyol szuperkupát nyert a csapattal.

Köszönettel tartozom a Barcelonának, hiszen itt valóra váltak az álmaim. Játszhattam a Camp Nou-ban, rengeteget tanultam, és a világ legjobb labdarúgóival együtt töltöttem a mindennapjaimat. Köszönöm, hogy emberként és játékosként is fejlődni tudtam az itt töltött három csodálatos évben, soha nem fogom elfelejteni. Köszönöm a klubnál dolgozóknak, a csapattársaimnak és a szurkolóknak, nélkülük nem jutottam volna idáig. Sok sikert a csapatnak a továbbiakban, Visca el Barca!” – ezzel búcsúzott Semedo a saját Instagram-oldalán.

Muchas gracias Barcelona por darme la oportunidad de vivir el sueño de vestir esta camiseta, de jugar en camp nou, de aprender y disfrutar de los mejores del mundo. Gracias por hacerme crecer como jugador y como persona. Fueran 3 anos maravillosos que jamás olvidaré. Agradecer a mis compañeros, staff , afición y a todas las personas que me ayudaron desde que llegue hasta el dia de hoy. Os deseo la mejor suerte del mundo . Eternamente grato. Visca al Barça!

null