Barcelona: ismét hűségesküt tett Piqué, 35 éves koráig marad

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.21. 22:29
null
Gerard Piquét nem érdekli másik klub, csak a Barcelona (Fotó: AFP)
Ki akarja tölteni 2022-ig szóló szerződését, de hosszabbítani már nem tervez Gerard Piqué, a Barcelona rutinos védője. A bekk a gránátvörös-kékektől akar visszavonulni.

 

„Mindig elmondom, a Barcelona lesz az utolsó csapatom. Egyáltalán nem akarom más klub mezét felvenni már. »Culé« (Barcelona-szurkoló – a szerk.) voltam egész életemben. Számomra a Barcelonánál játszani a legnagyobb álom, ami csak létezik– nyilatkozta az El Mundo Deportivónak a 32 éves bekk.

„Az a célom, hogy 2022-ig maradjak, de nincs jósgömböm, és nem tudom, hogy képes leszek-e addig játszani. Ha azt látom majd, hogy már nem számítok, hogy már nem tudom a megfelelő szintet hozni, akkor lehet, hogy korábban távozom. Nem hiszem, hogy így lesz, mert ismerem magamat, és hiszem, hogy 2022-ig képes leszek még tartani a szintet, de sosem lehet biztos ebben az ember– tette hozzá.

Piqué jelenleg is alapember az Ernesto Valverde által trenírozott Barcelonánál: 12 bajnokiból 11-szer lépett pályára, és ezeket mind végig is játszotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik