Barcelona: Piqué egészséges, játszhat a Valencia ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.08. 12:51
Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje a vártnál sokkal hamarabb felépült térdsérüléséből, így csütörtökön pályára léphet a Valencia elleni Király-kupa-elődöntő idegenbeli visszavágóján.

A spanyol válogatott védő térde négy nappal ezelőtt, az Espanyol elleni bajnoki mérkőzés (1–1) hajrájában sérült meg, amikor egy felszabadító rúgás közben Gerard Moreno túl keményen lépett neki oda. Az első hírek arról szóltak, hogy Piquére legalább 10–14 napos, de az is elképzelhető, hogy egy hónapos kihagyás vár, ezzel szemben azonban szerdán már a társakkal edzett, és bekerült a Valenciába utazó keretbe.az Espanyol elleni bajnoki mérkőzés (1–1) hajrájában sérült meg, amikor egy felszabadító rúgás közben Gerard Moreno túl keményen lépett neki oda. Az első hírek arról szóltak, hogy Piquére legalább 10–14 napos, de az is elképzelhető, hogy egy hónapos kihagyás vár, ezzel szemben azonban szerdán már a társakkal edzett, és bekerült a Valenciába utazó keretbe.

A katalánoknál Thomas Vermaelen, Lucas Digne és Ousmane Dembélé sérülés miatt hiányzik majd, míg Denis Suárez edzői döntés értelmében miatt maradt ki.

A Barcelona hazai pályán Luis Suárez fejes góljával 1–0-s győzelmet aratott, a Mestallában rendezendő visszavágó csütörtökön 21.30 órakor kezdődik.

A BARCELONA 19 FŐS KERETE A VALENCIA ELLEN
Kapusok:
Cillessen, Ter Stegen
Védők: Semedo, Piqué, Jordi Alba, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina
Középpályások:
Rakitic, Busquets. Iniesta, Coutinho, Paulinho, André Gomes
Támadók:
L. Suárez, Messi, Paco Alcácer

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
21.30:
Valencia–Barcelona (Tv: Digi Sport1) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzés eredménye: 0–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik