Barcelona: Mourinho is nálunk akart dolgozni - Laporta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 14:11
Joan Laporta, a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi elnöke szerint a jelenleg a Chelsea-t irányító José Mourinho mielőtt elvállalta volna a Real Madrid vezetőedzői posztját, a katalánokkal is tárgyalt.

„Mourinho szereti a Barcelonát, és szívesen dolgozott volna nálunk akkoriban, azonban mire szóba került a neve, már megállapodtunk Pep Guardiolával” – nyilatkozta Laporta az El Paísnak.

A 2003 és 2007 között a Barcelona első embereként tevékenykedő Laporta szót ejtett a Real Madrid és a Barcelona jelenlegi elnökéről is.Laporta az El Paísnak.

A 2003 és 2007 között a Barcelona első embereként tevékenykedő Laporta szót ejtett a Real Madrid és a Barcelona jelenlegi elnökéről is.

„Tisztelem Florentino Pérezt, de nem kimondottan kedvelem Sandro Rosellt, hiszen mióta a csapathoz került, csak ártott nekem és a klubnak. Guardiola távozásban is nagy szerepet játszott Rosell.Úgy gondolom, Pep személyisége, és vezetési stílusa túlságosan is emlékeztette őt az enyémre, és ezt nehezen viselte” – tette hozzá Laporta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik