Lionel Messi az FC Andorrában? A hír igaz, habár az FC Barcelona klasszisa nem játékosként, hanem résztulajdonosként segíti a katalán regionális bajnokságban, a spanyol ötödosztályban szereplő együttest.

Rajta kívül a világ- és Európa-bajnok Cesc Fabregas is tulajdonrészt szerzett a klubban, amelyet nemrég vásárolt meg Gerard Piqué cége, a Kosmos.

Ez azt jelenti, hogy már három világsztár egyengeti a csapat útját, nem csoda, hogy a helyi lap, a Diari d’Andorra címoldalon számolt be a nagy hírről. A cél, hogy az együttes feljusson a spanyol negyedosztályba, ennek érdekében az elmúlt napokban több játékossal erősített. Mások mellett immár a Barcelonával 2013-ban bajnoki címet nyerő, 2014 áprilisában elhunyt Tito Vilanova fia, Adria Vilanova is az FC Andorra játékosa, akárcsak a korábban az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő New York Cosmosban is megforduló Ruben Bover.

Messiyah LM10 on Twitter

BREAKING Lionel #Messi and Cesc #Fabregas are the new shareholders of #Piqué's club, FC Andorra!

Footballogue on Twitter

Investissement] Selon @diariandorra, Lionel Messi et Cesc Fabregas ont investi dans le FC Andorra (5e division espagnole), propriété du groupe Kosmos, entreprise de Gerard Piqué. Toutefois, ils seraient actionnaires minoritaires. via Foot Mercato