Barcelona: még mindig nincs egyezség, Dembélén múlhat a Neymar-transzfer

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 23:40
null
Vajon meddig marad Neymar a PSG játékosa? (Fotó: AFP)
Spanyol és francia sajtóértesülések szerint továbbra sincs egyezség az FC Barcelona és a Paris Saint-Germain között Neymar átigazolásáról, de a keddi tárgyalásokon közeledett egymáshoz a két klub álláspontja – ezt Javier Bordas, a katalán egylet elnökségi tagja is megerősítette.

 

„Még mindig nincs megállapodás. Közelebb kerültünk a megoldáshoz, tárgyalunk tovább” – idézi a Marca Javier Bordast, akit Barcelonába visszatérve az El Prat repülőtéren igyekeztek faggatni az újságírók arról, hogyan áll jelenleg a Neymar-ügy.

A Sport és a Le Parisien a keddi nap folyamán arról számolt be, hogy a katalán klub 170 millió eurós, a vételár két részletben történő kifizetéséről szóló ajánlatot tett a PSG-nek a brazil sztárért, amit a francia egylet képviselői nem utasítottak el, de nem is bólintottak rá.

A RAC1 rádióadó úgy értesült, lendíthetne a tárgyalások menetén, ha a Barcelona szélsője, Ousmane Dembélé beleegyezne abba, hogy részét képezze a Neymar-transzfernek. A jelenleg (is) sérült francia támadó eddig hajthatatlannak tűnt, nem szeretne távozni a Barcelonától, ám a klubnál megelégelték a sérülékenységét és a pályán kívüli életvitelét, ezért szeretnék meggyőzni őt arról, járuljon hozzá, hogy játékjogával csökkenteni tudják Neymar vételárát.

Ugyancsak keddi információ – melyről a Marca számolt be –, hogy Neymar közölte Leonardóval, a PSG sportigazgatójával, nem a Real Madridba vagy a Juventusba, hanem a Barcelonába szeretne igazolni, ami nem elhanyagolható tényező a klubok között folyó tárgyalások során.

Mindeközben Rivaldo, a katalánok korábbi aranylabdása hosszabb bejegyzést tett közzé az üggyel kapcsolatban az Instagramon.

„Mindannyian tudjuk, mi történt, Neymar távozása óriási tévedés volt, soha nem kellett volna elhagynia a világ egyik legnagyobb klubját. De szeretne visszatérni, és vállalja a felelősséget azért, amit tett. Remélem, a Barcelona vezetősége nem hagyja, hogy végül másik klubhoz igazoljon. Bízom benne, hogy rendeződik a helyzet a PSG-vel, és Neymar visszatér oda, ahonnan soha nem lett volna szabad elmennie” – írta a 47 éves világbajnok.

A bejegyzést Neymar édesapja kedvelte…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik