Barcelona: magyar nevű boltot nyit Messi és Suárez kedvese

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 15:07
Csütörtökön került fel egy kép a Sarkany Barcelona hivatalos Instagram-oldalára. A fotón Antonella Roccuzzo (Lionel Messi kedvese) és Sofía Balbi (Luis Suárez felesége) mosolyog. A két hölgy jó barátságot ápol egymással, s a jelek szerint most elindították közös vállalkozásukat is a katalán városban.

Az új Instagram-profilon még csak három fotó található, a legrégebbi két héttel ezelőtt került fel. Már akkor sejteni lehetett, hogy köze lesz a Sarkanyhoz a két Barca-sztár kedvesének.

A spanyol sport.es írta meg, hogy hamarosan hivatalosan is üzletasszonnyá avanzsálódik Antonella Roccuzzo és Sofía Balbi. A hírek szerint már alig várják, hogy kinyisson az üzlet, és belevágjanak új karrierükbe. A shop természetesen a katalán főváros szívében található.

A Sarkany központja Argentínában van. Az alapító és egyben tulajdonos pedig Ricky Sarkany üzletember, divattervező, aki elsősorban cipőkkel foglalkozik. 1960-ban született, a családjában ő már a negyedik generációs cipész. Édesapja 1950-ben hagyta itt Magyarországot és költözött a dél-amerikai országba.

A Sarkany luxuscikkeket forgalmaz. A honlapjukon nem található 2000 amerikai dollárnál (570 ezer forint) olcsóbb lábbeli, de a kiegészítők is több százezer forintnak megfelelő összegbe kerül.

 

Happy Easter Final countdown!!#atuspies BARCELONA #shoes

4,405 Likes, 155 Comments - Sarkany Barcelona (@sarkany.es) on Instagram: "Happy Easter . Final countdown!!#atuspies BARCELONA #shoes"




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik