Barcelona: lekötöttek egy meccset, de időpont még nincs

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.02. 17:34
null
Quique Setién és csapata is segít a járvány elleni harcban (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata is segít, ahol tud: a katalán klub egy barátságos mérkőzéssel támogatja a koronavírus elleni harcot.

 

A gránátvörös-kékek a spanyol harmadosztályban szereplő Igualada csapatával állapodtak meg egy barátságos meccsben. A közel negyvenezres katalán városnak a sok fertőzött mellett gazdasági károkat is okoz a világszerte tomboló koronavírus-járvány, a mérkőzés jegyértékesítéséből befolyó összeg segíthet majd a károk helyreállításában – írja a barcelonai Sport.

Jelen helyzetben nem meglepő, hogy dátumot egyelőre nem mertek kijelölni a szervezők, erre majd a járvány lecsengésekor lehet számítani.

A Barcelona játékosai korábban bevállalták a fizetéscsökkentést, illetve a klub az összes létesítményét felajánlotta a katalán kormánynak a járvány elleni harc segítésére.

Club Futbol Igualada on Twitter

El @FCBarcelona_cat visitarà Les Comes per enfrontar-se al CF Igualada, en un partit benèfic per recaptar fons per la lluita contra el Covid-19. Un esdeveniment que obre un raig de llum en aquests moments tant complicats. Més informació a https://t.co/LeE9Y35OWl #SomBlaus


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik