Barcelona: kiderült, hogy melyik játékos lett koronavírusos

Vágólapra másolva!
2020.08.12. 18:15
Kiderült, hogy az FC Barcelona kedd délután megvizsgált kilenc labdarúgója közül kinél mutatott ki pozitív eredményt a koronavírusteszt: a németországi kölcsönből visszatérő 20 éves francia középhátvéd, Jean-Clair Todibo kapta el a fertőzést, amit az Instagram-oldalán meg is erősített, hozzátéve, hogy tünetmentes és jól érzi magát.

Fontos megjegyezni, hogy Todibo nem érintkezett az első csapat tagjaival, akik csütörtökön utaznak Lisszabonba, és egy nappal később megmérkőznek a Bayern Münchennel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Kedden csak az új igazolásokat, valamint a kölcsönből visszatért játékosokat (Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué, Carles Alená, Rafinha, Juan Miranda, Oriol Busquets) tesztelték.

Ahogy az a katalánok szerda délelőtti közleményében olvasható, a klub jelentette Todibo esetét az illetékes sport- és egészségügyi hatóságoknak, emellett a futballistával kapcsolatba kerülő személyek PCR-teszten (ami azt mutatja ki, hogy a tesztelt személy jelenleg COVID–19 fertőzött-e) esnek át.


A Barcelona első keretének jelenlegi labdarúgói és a szakmai stáb tagjai közül mindenkinek negatív lett a legutóbbi koronavírustesztje, így a katalánok szinte teljes kerettel utazhatnak el csütörtökön Lisszabonba – csak a sérült Samuel Umtiti, valamint a szezon végeztével a Juventushoz szerződő Arthur hiányzik.

AZ FC BARCELONA LISSZABONBA UTAZÓ KERETE


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik