Barcelona: Kérem, ezzel most álljanak le! – Abidal kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 12:27
Éric Abidal, a Barcelona korábbi labdarúgója s jelenlegi sportigazgatója felháborodott azokon a híreszteléseken, melyek szerint Sandro Rosell, a gránátvörös-kékek korábbi elnöke a feketepiacon szerzett volna májat neki.

Mint arról beszámoltunk, az El Confidencial tényfeltáró riportja szerint a 20 millió eurós pénzmosással gyanúsított Rosell 2012 tavaszán bizonyíthatóana feketepiacon próbált meg májat szerezni a rákkal küzdő Abidalnak.a feketepiacon próbált meg májat szerezni a rákkal küzdő Abidalnak.

A hivatalos verzió szerint Abidal unokatestvére, Gérard volt a donorja, de az El Confidencial szerint az sem biztos, hogy létezik az unokatestvér, hanem valóban a feketepiacról van a máj, és az egész csak fedősztori volt.

Éric Abidal most az Instagram-oldalára posztolt egy fotót, amely mellé egy rövid üzenetet is megfogalmazott.

„Ezzel a fotóval szeretném kifejezni tiszteletem, valamint megvédeni unokatestvérem, Gérard becsületét. Elítélem a médiumok híreszteléseit, megkérdőjelezték a beavatkozás létezését, amely megmentette az életemet. Kérem, most álljanak le! Tiszteljenek meg engem és mindenki mást, akire kihatással volt az életem ezen szakasza.”

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik