Barcelona: kérdéses az egyik alapember játéka a Lyon ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.10. 09:05
Kisebb combizomhúzódás miatt kérdésessé vált Ousmane Dembélének, az FC Barcelona támadójának játéka az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

A 21 esztendős labdarúgó szombaton, a Rayo Vallecanóval szemben 3–1-re megnyert bajnoki mérkőzés után – amelyen a szünetben állt be – combfájdalmakra panaszkodott. A vizsgálatok kimutatták, hogy a francia szélső enyhe izomhúzódást szenvedett, ám a katalán klub hivatalos honlapjának közleménye arra nem tér ki, hogy Dembélének mennyit kell kihagynia. a Rayo Vallecanóval szemben 3–1-re megnyert bajnoki mérkőzés után – amelyen a szünetben állt be – combfájdalmakra panaszkodott. A vizsgálatok kimutatták, hogy a francia szélső enyhe izomhúzódást szenvedett, ám a katalán klub hivatalos honlapjának közleménye arra nem tér ki, hogy Dembélének mennyit kell kihagynia.

Elképzelhető, hogy egyetlen meccset sem, mindenesetre kérdésessé vált a szereplése a Lyon elleni BL-párharc szerdai visszavágóján. Az első mérkőzésen Franciaországban gól nélküli döntetlen született.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik