Barcelona: „Jövök!” – Boateng megerősítette az átigazolását

Vágólapra másolva!
2019.01.21. 19:50
Olasz sajtóértesülésekre hivatkozva már beszámoltunk róla, hogy az FC Barcelona labdarúgócsapata a szezon végéig kölcsönveszi Kevin-Prince Boatenget, az olasz élvonalbeli Sassuolo támadóját. A hírrel kapcsolatban a ghánai labdarúgó is megszólalt, sőt, meg is erősítette azt.

„Barcelona, jövök! Szomorú vagyok, hogy elhagyom a Sassuolót, de ez nagyszerű lehetőség” – mondta Kevin-Prince Boateng az olasz Sky Sport riporterének, Fabrizio Romanónak.„Barcelona, jövök! Szomorú vagyok, hogy elhagyom a Sassuolót, de ez nagyszerű lehetőség” – mondta Kevin-Prince Boateng az olasz Sky Sport riporterének, Fabrizio Romanónak.

A 31 éves támadót ezt követően arról kérdezték, hogy mit érez azzal kapcsolatban, hogy gyerekkorában Real Madrid-szurkoló volt, most mégis a katalán csapathoz szerződik.

„Ne kérdezzenek a Real Madridról, az már a múlt… Csak a Barcára akarok koncentrálni, és remélem, hogy a következő el Clásicón gólt szerzek” – zárta rövidre a felvetést a ghánai labdarúgó.

A The Guardian beszámolója szerint Boateng hétfőn Barcelonába repül, hogy véglegesítsék a várhatóan az idény végéig szóló kölcsönszerződését, amelyben egy olyan opció is szerepel majd, hogy a katalán csapat a nyáron 8 millió euróért végleg megvásárolhatja a játékjogát az olasz élvonalbeli alakulattól.

A Milannal 2011-ben olasz bajnokságot és Szuperkupát nyerő, azóta a Schalkét, a Las Palmast és az Eintracht Frankfurtot is megjáró labdarúgó a jelenlegi idényben 15 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és két gólpasszt adott a Sassuolóban. Szerződése 2021-ig érvényes jelenlegi egyesületénél.

Boateng saluta a @skysport: "Grazie Sassuolo, ora voglio il gol nel Clasico al Real" PS: si vede l'amarezza di perderlo al fanta? Ci mancherai e grazie, @princeboateng!

2,444 Likes, 35 Comments - Fabrizio Romano (@fabriziorom) on Instagram: "Boateng saluta a @skysport: "Grazie Sassuolo, ora voglio il gol nel Clasico al Real" PS: si vede..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik