Barcelona: holland fiatalt akartak szerződtetni, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 11:08
null
Frenkie de Jong már a holland felnőttválogatottban is bemutatkozott (Fotó: AFP)
A goal.com információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a nyári átigazolási időszakban 30 millió eurós ajánlatot tett az Ajax fiatal holland középpályásért, Frenkie de Jongért, akit a 2018–2019-es szezonra még kölcsönadtak volna jelenlegi csapatának, az amszterdamiak viszont elutasították az érdeklődést.

 

A 21 éves játékosért több európai topcsapat is versenyzett az átigazolási ablakban, többek között a Tottenham, a Manchester City és a Barcelona is. Utóbbi konkrét ajánlatot is tett, de a játékos klubja ragaszkodott a középpályáshoz.

De Jong a Ziggo Sportnak elárulta, a jövőben szívesen igazolna Ernesto Valverde csapatához.

„Egy nap szeretnék Messivel egy csapatban játszani. Amikor annak idején Spanyolországban vakációztunk a családdal, a nagypapámtól kaptam egy Messi-mezt, mert tudta, hogy nagyon szeretem a játékát. Egy álmom válna valóra, ha a csapattársa lehetnék. Viszont ő már harmincegy éves, szóval sietnem kell.”

Spanyol értesülések szerint a Real Madrid elorozná a Barcelona elől a játékost, aki várhatóan a katalánok első számú célpontja lesz 2019-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik