Barca: „Ha lerúgom Messit, nem mehetek vissza Argentínába!”

Vágólapra másolva!
2018.04.19. 16:17
null
Gabriel Mercado (balra) lehet, hogy tudat alatt figyel majd Lionel Messi testi épségére a kupadöntőn (Fotó: AFP, archív)
Csakúgy, mint két évvel ezelőtt, az FC Barcelona a Sevillával vívja a labdarúgó spanyol Király-kupa döntőjét. Az andalúziai csapat argentin védője, Gabriel Mercado abban a tudatban lép pályára, hogy ha a világbajnokság előtt sérülést okoz Lionel Messinek, akkor megutáltatja magát a szülőhazájában.

„Ha lerúgom Messit, nem mehetek vissza Argentínába!” – mondta Mercado az As-nak.

„Azzal nem tudod megállítani Messit, hogy szabálytalankodsz vele. Ütheted-vághatod, de ő ezzel nem törődik, feláll és futballozni akar. A pályán csak az jár a fejében, hogy gólt szerezzen és (lelki) fájdalmat okozzon az ellenfélnek. Kétségkívül ő a világ legjobbja. A pálya minden szegletében felbukkan, gólokat lő és kiszolgálja a társait” – méltatta honfitársát a Sevilla védője.

„Rengeteg munkát kell majd a védekezésbe fektetnünk, és a tökéletességre kell törekednünk. Arról álmodunk, hogy elhódítsuk a kupát, senki sem tántoríthat el minket ettől egykönnyen” – tekintett előre a kupadöntőre Mercado.

A Sevilla–Barcelona mérkőzést szombaton 21.30 órától rendezik az Atlético Madrid stadionjában, a Wanda Metropolitanóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik