Barcelona: Griezmannt a jövő héten bemutatják – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.07.02. 13:46
null
Griezmann a francia válogatott mezében (Fotó: AFP)
Antoine Griezmann (Atlético Madrid) a jövő héten az FC Barcelona labdarúgója lesz – jövendöli kedd kora délutáni hírében a L'Équipe.

 

A francia sportnapilap – amely néhány nappal ezelőtt beszámolt a játékos és a katalán klub közötti egyezség megszületéséről – ismét arra hivatkozik, hogy a világbajnok labdarúgó kivásárlási árának július elsejei csökkenése (200 millió helyett már „csak” 120 millió eurót kell fizetni érte) gyorsítja fel az eseményeket.

A 28 éves Griezmannt már korábban is összeboronálták a Barcelonával, ám tavaly nyáron mégis hosszabbított a „matracosokkal”. Most úgy tűnik, elodázhatatlan a váltás, nemrégiben az Atlético vezérigazgatója, Miguel Ángel Gil Marín is elmondta, hogy régóta úgy tudja, a világbajnok francia Barcelonába szerződik.

Griezmann 2014-ben 30 millió euróért cserébe érkezett a Real Sociedadtól az Atlético Madridhoz, amelyben 257 tétmérkőzésen 133 gól és 50 gólpassz a mérlege; nyert Európa-ligát, európai Szuperkupát és Spanyol Szuperkupát, valamint döntőzött a BL-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik