Barcelona: fordulat? Messi mégis maradhat – sajtóhír

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.03. 11:42
null
Lionel Messi mégis maradhat a Barcában (Fotó: AFP)
Martín Arevalo, az argentin TyC Sports újságírójának információja szerint Lionel Messi csütörtökön hozza meg a végleges döntését a jövőjéről, azaz arról, hogy egyelőre marad, vagy már az idén távozik az FC Barcelonától.

 

Mint ismert, az FC Barcelona ikonja nemrégbejelentette távozási szándékátklubjánál, majd az idény előttikoronavírusteszten sem jelent meg. Argentin újságírók szerint azonban fordulat állt be az ügyben, és jelenleg 90 százalék rá az esély, hogy Messi még egy idényt marad, és csak 2021-ben, a szerződése lejártakor távozik a Barcától.

Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke és Lionel Messi édesapja, Jorge szerdán találkozott egymással. Az egyeztetésen állítólag elhangzott, hogy a klub nem hajlandó tárgyalni Messi eladásáról, mert továbbra is nagyon szeretnék, ha maradna, és teljes mértékben számítanak rá. Ráadásul a Mundo Deportivo beszámolója szerint Bartomeu új, kétéves szerződést ajánlott Messi képviselőinek.

Mint beszámoltunk róla, a La Liga közleménye szerint Messi csak akkor távozhat idén nyáron a Barcától, ha kifizetik a 700 millió eurós kivásárlási árát.

Mindenesetre Martín Arevalo szerint a hatszoros aranylabdás klasszis csütörtökön hoz végleges döntést a jövőjéről. Alfredo Martínez spanyol újságíró információja szerint egyelőre nem született meg a döntés, Messi csütörtök délután egyeztet édesapjával a következő lépésekről.

Card

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik