Barcelona: felbontották a középpályás szerződését – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.04. 12:32
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a hivatalos honlapján tudatta, hogy a klub közös megegyezéssel felbontotta Sergi Samper szerződését.

A 24 esztendős spanyol középpályás megállapodása a 2019-es idény végén egyébként is lejárt volna, ám a klub és Samper most arról egyezett meg, hogy idő előtt, azonnali hatállyal felbontják a szerződést.




Sergi Samper 2001-ben, hatévesen csatlakozott a Barcelona utánpótlás-neveléséhez, a 2014–2015-ös idényben pedig a felnőttcsapatban is bemutatkozott. Noha óriási tehetségnek számított, karrierjét több sérülés is nehezítette, a gránátvörös-kékek pedig az elmúlt két szezonban a kölcsönadása mellett döntöttek.

Samper állítólag hamarosan aláír a japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (J1 League) szereplő Vissel Kobéhoz – a gárdának három klasszis futballistája is akad: a német Lukas Podolski és a spanyol Andrés Iniesta, valamint David Villa. Utóbbi kettőt jól ismerheti Samper, Iniesta és Villa ugyanis egyaránt csapattársa volt annak idején a Barcelonánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik