Barcelona: Dembélé idén már nem léphet pályára – sajtóhír

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.29. 16:33
null
Dembélét a Dortmund elleni BL-meccs 26. percében kellett lecserélni (Fotó: AFP)
Ousmane Dembélé újabb sérülést szenvedett, ezúttal az FC Barcelona szerdai BL-csoportmérkőzésén, amit a Barca a támadó korábbi klubja, a Borussia Dortmund ellen vívott. A katalán együttes hivatalos közleményt még nem adott ki a játékos állapotáról, de úgy fest, legkorábban 2020-ban térhet vissza a pályára.

Az FC Barcelona 2017-ben 125 millió euróért vette meg a francia labdarúgót, aki azóta sem jutott meghatározó szerephez. A Sport című barcelonai sportnapilap szerint „Dembélé problémát jelent a Barcelonának", utalva ezzel a szélső sorozatos sérüléseire. Az újság közölte: Dembélé 27 hónapja a katalánok játékosa, ebben az időszakban a mostani már a kilencedik sérülése. Első idényében 27, a másodikban 14 mérkőzést kellett sérülései miatt kihagynia, a mostaniban hatot sérülés, további kettőt eltiltás miatt.

A mostani hírek szerint ezúttal is izomsérülést szenvedett a támadó, akit így bizonytalan idei ismét nélkülözni készül a Barca. Dembélé így a hétvégi, Atlético Madrid elleni idegenbeli rangadót, az Inter elleni utolsó BL-csoportmeccset és a decemberi 18-i el Clásicót is kihagyja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik