Barcelona: Dembélé felépült; ki lesz a két belső védő?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.10. 16:03
Ernesto Valverde, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelölte 18 fős keretét a Getafe elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésre. A listára felkerült a szombati edzést kihagyó Gerard Piqué és a combsérüléséből felépülő Ousmane Dembélé neve is.

Az Espanyol elleni bajnokin megsérülő, de a valenciai kupameccsen bekötözött térddel is pályára lépő Gerard Piqué játékára azért lenne nagy szüksége a Barcának, mert a télen szerződtetett Yerry Minán kívül – aki csütörtökön a Mestallában debütált a katalánok színeiben – jelenleg nincs másik bevethető középhátvédje, Thomas Vermaelen ugyanis továbbra is sérült, míg Samuel Umtiti vasárnap az eltiltását tölti.Gerard Piqué játékára azért lenne nagy szüksége a Barcának, mert a télen szerződtetett Yerry Minán kívül – aki csütörtökön a Mestallában debütált a katalánok színeiben – jelenleg nincs másik bevethető középhátvédje, Thomas Vermaelen ugyanis továbbra is sérült, míg Samuel Umtiti vasárnap az eltiltását tölti.

Ha Piqué szerepeltetését nem kockáztatja meg Valverde, akkor Sergio Busquets vagy Lucas Digne lehet Mina párja a védelem tengelyében.

A spanyol szakember nem jelölte a keretbe Denis Suárezt és a Valencia elleni kupameccsen (is) gyengén teljesítő André Gomest, a combsérüléséből felépülő Ousmane Dembélé viszont megkapta az orvosok engedélyét a játékra.

A Barcelona vasárnap 16.15 órától fogadja a Getafét a La Liga 23. fordulójában.

A BARCELONA 18 FŐS MECCSKERETE A GETAFE ELLEN
Kapusok:
Ter Stegen, Cillessen
Védők: Semedo, Piqué, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Yerry Mina
Középpályások:
Rakitic, Busquets, Iniesta, Coutinho, Paulinho, Aleix Vidal
Támadók:
L. Suárez, Messi, O. Dembélé, Paco Alcácer

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik