Barcelona: Dani Alves szerint Adrianóval sokat erősödtek

Vágólapra másolva!
2010.08.02. 22:50
Daniel Alves, a Barcelona brazil labdarúgója szeretne további sikereket elérni a klubjával, bár úgy érzi, ez egyre nehezebb feladat. Véleménye szerint honfitársa, a Sevillától érkező középpályás, Adriano szerződtetésével egy kiváló játékos érkezett az együtteshez. Ezt a Barcelona ázsiai túráján, Szöulban nyilatkozta a 27 éves védő.  

„Nagyok az elvárásaink a következő szezonban, hiszen további sikereket szeretnék elérni. Ez viszont évről évre egyre nehezebb, mert az ellenfeleink szeretnének minket megfosztani a bajnoki címtől. Adriano személyében egy kiváló játékos érkezett hozzánk, aki több poszton is bevethető. Az ő tulajdonságai hasonlóak az enyémekhez, és nagyon sok mindenben a segítségünkre lehet a szezon során" – mondta Daniel Alves, aki spanyol bajnokságot, Spanyol Kupát és Bajnokok Ligáját is nyert már a katalán klubbal.

A Barcelona két felkészülési mérkőzést játszik Dél-Koreában és Kínában. Augusztus 4-én a dél-koreai bajnokság All Star csapatával, négy nappal később Pekingben a Guoannal mérkőzik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik