Barcelona: Coutinhóval számol Koeman, marad a katalánoknál

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.09.09. 11:46
null
Komoly tervei vannak Koemannak a brazil támadó középpályással. (Fotó: Getty Images)
Ismét a Barcelona mezében láthatjuk futballozni a brazil Philippe Coutinhót – erősítette meg a hírt a labdarúgó ügynöke.

 

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman számít Philippe Coutinho játékára, így a 28 éves brazil támadó középpályás visszakerül a katalánokhoz.

„Koeman felhívta őt a Bayern Münchennel elért Bajnokok Ligája-győzelem másnapján, és elmondta neki, hogy sok terve van vele, szeretné, ha visszatérne” – nyilatkozta a talkSPORTnak Kia Joorabchian, Coutinho ügynöke.

Hozzátette: szeptember 7-én kellett volna visszatérnie játékosának, ám ő már szeptember elején megtette ezt, mivel nem akart lemaradni a többiektől, és az erőnlétét sem akarta elveszíteni, így a Barcelonával edzett. Kiemelte: a Barcelona mentalitása az elöl játszó játékosokkal kapcsolatban drasztikusan megváltozott, ezért Philippe Coutinhóval, Ousmane Dembélével és Antoine Griezmann-nal is számolnak idén.

Nagy változáson megy keresztül a Barcelona azok után, hogy trófea nélküli évet tud maga mögött, a végén történelmi vereséget szenvedett el a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Bayern Münchentől (2–8).


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik