Barcelona: bődületes ajánlat Pogbáért, az MU nemet mondott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.07. 07:29
null
Paul Pogba megszerzését komolyan gondolja a Barcelona (Fotó: AFP, archív)
A Sky Italia átigazolási guruja, Gianluca Di Marzio információi szerint az FC Barcelona 45 millió font mellett Yerry Mina és André Gomes játékjogát kínálta a Manchester Unitednek Paul Pogbáért, ám az angol klub visszautasította az ajánlatot.

 

A 25 éves francia középpályás ügynöke, Mino Raiola a hírek szerint Manchesterbe utazott, hogy meggyőzze az MU vezetőit Pogba elengedéséről, ám a „vörös ördögök” nem szeretnék eladni a világbajnok labdarúgót. Már csak azért sem, mert az angol átigazolási időszak a Premier League rajtja előtti napon, augusztus 9-én lezárul, tehát nem lenne elegendő idejük gondoskodni Pogba utódlásáról.

A katalánok a 45 millió font (50 millió euró) mellett Yerry Mina és André Gomes átengedésével szerették volna megpuhítani az MU-t, amely azonban nemet mondott az ajánlatra, dacára annak, hogy a kolumbiai középhátvéd szerepel a kiszemeltjei között.

A Barcelona a nyáron a Gremiótól megvásárolt Arthur és a Bayern Münchentől érkező Arturo Vidal személyében már szerződtetett két középpályást, de úgy tűnik, nem éri be ennyivel, mert Ernesto Valverde vezetőedző tovább erősítené ezt a csapatrészt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik